SPORTS Heart foundation

Sports Heart Foundation är en ideell organisation som har till uppgift att verka för alla barns rätt till idrott och hälsa genom utbildning, projekt och opinionsbildning. Genom Sports Heart Foundation kan du få stöd som privatperson eller förening. Om du driver ett företag och vill kvalitetssäkra din sponsring in i idrotten hjälper vi dig hitta det projekt som just du vill stödja.FÅ STÖD

STIPENDIUM FÖR BARN

Du kan nominera ett barn till en stipendieplats på Sports Heart Camp om barnet lever i ett ekonomiskt utanförskap som begränsar hens tillgång till idrott. Allt du behöver göra är att klicka på den blå ansökningsknappen högst upp på sidan. En kommitté tittar på samtliga nomineringar och hör eventuellt av sig till vårdnadshavaren för en personlig intervju. Ansökningstiden till stipendieplats för Sports Heart Camp är öppen fram till den 30 april 2021.

ÅRETS HOCKEYMAMMA

Sports Heart delade i samarbete med New York Rangers-stjärnan Mika Zibanejad och hans agent Monir Kalgoum på Elite Hockey Agency ut stipendiet Årets Hockeymamma sommaren 2019. Stipendiet var på 25 000 kronor.


ÅRETS ELDsjäl

Tillsammans med Mika och Monir delades även stipendiet Årets Eldsjäl ut i sommaren 2019. Stipendiet var på 25 000 kronor.


UTbildning för dig över 16 år

Alla från 16 och uppåt kan ansöka om utbildning i socialt ledarskap på Sports Heart Academy. Blir du antagen är utbildningen kostnadsfri och du får betald praktik. För att ansöka går du in under fliken Akademi och klickar på den översta blå knappen där det står Ansök här.


FÖRENINGSSTÖD

Som förening har ni möjlighet att bli en av Sports Hearts arrangörsföreningar under Sports Heart Camp. Åtar ni er uppdraget att arrangera en del av lägret utbetalas en ersättning till föreningen. Ni kan även boka föreläsare i toppklass till subventionerade priser via Sports Heart Foundation. Skriv ett mejl till home@sportsheart.se och märk mejlet Föreningsstöd.  Vi kontaktar er med förslag på upplägg.


Mer Information

Önskar du mer information om hur just du kan få nytta av vår foundation mejlar du din förfrågan till home@sportsheart.se och märker ditt mejl Foundation.

GE Stöd

Genom Sports Heart Foundation samlar vi in medel som subventionerar övriga verksamhetsområden. Tack vare stöd från företag, organisationer och privatpersoner kan vi erbjuda vår läger- och utbildningsverksamhet till  fler. Vill du veta mer om hur ditt företag kan stödja Sports Heart Foundation, kontakta oss på home@sportsheart.se och märk ditt mejl Ge stöd.