SCHACK

Genom samarbetet med Svenska Schackförbundet är schacklägret något utöver det vanliga och vi ser fram emot en härlig sommarvecka tillsammans! Landslagsspelaren Emilia Horn är mentor. På campen finns stormästare Evgenij Agrest med flera både SM-guld och guld i Nordiska Mästerskapet. Deltagarna får även träna med Milton Pantzar som tog silver på Junior-EM i fjol. Visst lär dessa båda kunna utmanade deltagarna i såväl blixttävlingar som simultanschack. I schack tränas koncentrationsförmåga, logiskt och kritiskt tänkande, variantberäkning liksom strategi. Det är viktiga delar att ha med sig i sporten, men också i livet. För att orka koncentrera sig och hantera pressade situationer är god fysik och hälsa avgörande. Därför kommer schackträning att växlas med aktiviteter som springschack och möjlighet att prova andra sporter. Det här blir en minnesvärd vecka i Tumba där lägret arrangeras för deltagarna!


Scheman 2022

Här hittar du schema för Sports Camp där alla grupper samlas söndagen den 31 juli klockan 15.00 vid gräsmattan bakom Ishuset och Idrottshuset i Tumba på Munkhättevägen 41:

Schema Schack 2022 Sports Camp.pdf
 

Här hittar du schemat för Day Camp där alla grupper samlas måndagen den 1 augusti klockan 8.45 vid gräsmattan bakom Ishuset och Idrottshuset i Tumba på Munkhättevägen 41:

Schema Schack 2022 Day Camp.pdf