Viktig information Inför lägret

SPORTS CAMP

Sports Camp är för de äldsta barnen på lägret födda 2006-2009. Lägret börjar söndagen den 1 augusti omkring klockan 15.00 och pågår till fredagen den 6 augusti omkring klockan 15.00. De exakta tiderna för lämning och hämtning mejlas ut ca en vecka innan lägrets start till varje deltagare då dessa varierar i år, eftersom vi vill undvika folksamlingar på grund av Covid 19. Alla deltagare som vill sover med sina grupper i skola ute i Tumba. Dit går det buss från Cityterminalen vid lägrets start klockan 14.00 och vid lägret slut som är framme vid Cityterminalen klockan 16.00.

Alla deltagare får frukost, lunch, mellis, middag och kvällsmål.

En del deltagare har aktiviteter en bit ifrån Tumba under dagarna och då åker hela gruppen med ledare tillsammans i Sports Hearts bussar dessa sträckor. Dagtid är alltså deltagarna på sin idrotts respektive camp-område där de tränar tillsammans med några av Sveriges bästa instruktörer. Deltagarna utmanas på sin individuella nivå och utvecklas i sin idrott, men även som lagkamrat.

På kvällarna är Sports Hearts stora Activity Town öppet i Tumba. Här kan deltagarna bland annat spela Bumper balls, åka Segway och testa varandras idrotter. Under kvällarna på lägret blir det grillning, bad och härliga sommartimmar tillsammans med nya kompisar. På plats finns ledarna och Sports Hearts egna trygga nattmammor och nattpappor om någon vill ha extra stöd. Torsdagen den 5 augusti är speciell för de deltagare som valt ishockey. Då är de med på TV-sändningen i C More av "Sports Heart All Star Charity Game" där NHL-proffs utmanar varandra på isen.

Om du som vårdnadshavare har något som är viktigt för gruppledaren att känna till om ditt barn skriver du in det i anmälan. Det är även bra om du informerar ledaren till ditt barn personligen i samband med registreringen.

DAY CAMP

Day Camp är för de yngre barnen på lägret födda 2010-2013. Lägret börjar måndagen den 2 augusti och pågår till fredagen den 6 augusti. Varje dag lämnas deltagaren på sitt camp-område omkring klockan 9.00 och hämtas på samma ställe omkring klockan 15.00. De exakta tiderna för lämning och hämtning mejlas ut ca en vecka innan lägrets start till varje deltagare då dessa varierar i år, eftersom vi vill undvika folksamlingar på grund av Covid 19.  Observera att varje deltagare registrerar sig hos sin gruppledaren när hen kommer och checkar ut sig när hen går hem. Detta är en rutin som gäller varje dag för allas trygghet! På måndagen tar deltagarna med sin idrottsutrustning som sedan kan vara kvar tills lägret avslutas på fredagen.

Om du som vårdnadshavare har något som är viktigt för gruppledaren att känna till om ditt barn skriver du in det i anmälan. Det är även bra om du informerar ledaren till ditt barn personligen i samband med registreringen.

PLAY CAMP

Play Camp är för lägrets allra yngsta födda 2014-2016 tillsammans med en vårdnadshavare. Lägret börjar tisdagen den 3 augusti och pågår till torsdagen den 5 augusti. Deltagarna samlas i Tumba kl 10.00 och är klara kl 11. 00. Det blir idrottslek och varje dag får deltagarna prova nya idrotter.