RESA

BOKA DIN RESA TILL OCH FRÅN CAMPEN MED SJ

Självklart hjälper vi på Sports Heart dig med resan till och från Sports Heart Camp. Här nedan kan du boka din tågbiljett med SJ:s förmånligaste rabatt.

Alla deltagare på Sports Camp erbjuds transport till lägerområdet. Vi möter dig med Sports Hearts bussar vid Cityterminalen intill Centralstationen i Stockholm söndagen den 31 juli klockan 14.00. Du bokar plats i bussen genom att kryssa för att du behöver transport i din lägeranmälan. Om du inte kryssat för denna ruta finns ingen plats avsatt. Bussen är märkt med Sports Heart och vår personal på plats bär tröjor med Sports Heart. Observera att du måste boka ett tåg eller motsvarande som är inne i god tid då bussen inte kan vänta! De deltagare som anländer till bussen vid Centralstationen själva räknar vi med också får åka själva därifrån vid lägrets slut fredagen den 5 augusti. Meddela oss annars om ditt barn till exempel behöver hjälp med att komma ombord på tåg eller motsvarande. Om det är så att du bokat ett fjärrtåg som ska vara inne i god tid men råkat ut för tågförsening måste du meddela oss omedelbart. Skicka ett sms till Sports Hearts telefon 070-77 66 100 och uppge ditt barns personuppgifter, vilket fjärrtåg barnet kommer med, när det beräknas vara framme och det telefonnummer barnet kan nås på.

Deltagare som vid anmälan angett att de tar sig till lägret själva kommer direkt till Idrottshuset på Munkhättevägen 41 i Tumba för registreringen kl 15.00. Vid registreringen ber vi vårdnadshavare meddela om en vuxen hämtar deltagaren vid lägrets slut fredagen den 5 augusti eller om deltagaren får lämna lägret själv. 

Fredagen den 5 augusti är deltagarna på Sports Camp klara klockan 15.00. För de deltagare som vid anmälan uppgett att de ska med bussen tillbaka till Stockholm kommer den att vara framme vid Cityterminalen intill Centralstationen klockan 16.00. De deltagare som anlänt själva vid lägrets början räknar vi med också får åka hem själva på fredagen från Cityterminalen. Meddela ledaren annars om deltagaren till exempel behöver hjälp med att komma ombord på tåg eller motsvarande.